Installation

Installerar Aspose.Diagram for Java från Aspose Repository

Aspose är värd för alla Java API:erAspose Förvar. Du kan enkelt använda Aspose.Diagram for Java API direkt i dina Maven-projekt med enkla konfigurationer.

Ange Aspose Lagringskonfiguration

Först måste du ange Aspose Repository konfiguration / plats i din Maven pom.xml enligt följande:

 <repositories>

  <repository>

    <id>AsposeJavaAPI</id>

    <name>Aspose Java API</name>

    <url>https://releases.aspose.com/java/repo/</url>

  </repository>

</repositories>

Definiera Aspose.Diagram for Java API Beroende

Definiera sedan Aspose.Diagram for Java API beroende i din pom.xml enligt följande:

 <dependencies>

  <dependency>

    <groupId>com.aspose</groupId>

    <artifactId>aspose-diagram</artifactId>

    <version>19.9</version>

    <classifier>jdk16</classifier>

  </dependency>

</dependencies>

Efter att ha utfört ovanstående steg kommer Aspose.Diagram for Java-beroendet äntligen att definieras i ditt Maven-projekt.

Teknisk support

Aspose ger obegränsad gratis teknisk support för alla sina produkter. Support är tillgängligt för alla användare, inklusive utvärdering.

Om du behöver hjälp med Aspose.Diagram for Java,besök Aspose.Forums. Ställ din fråga i Aspose.Diagram Product Family-forumet så kommer den att besvaras inom några timmar. Frågorna besvaras direkt av Aspose.Diagram for Java supportteam.

När du förväntar dig ett svar i forumet, vänligen ta hänsyn till tidszonsskillnader.

Om du har ett problem med Aspose.Diagram for Java, följ dessa enkla steg för att se till att det löses på det mest effektiva sättet:

 • Se till att du använder den senaste versionen Aspose.Diagram for Java innan du rapporterar problemet. Referera tillAspose.Diagram for Java nedladdningssida för att få reda på den senaste versionen.
 • Ta en titt på forumen, den här dokumentationen Wiki ochAPI Referens för lösningar innan du rapporterar problemet. Din fråga kanske redan har ett svar.
 • När du rapporterar ett problem, vänligen inkludera originaldokumentet och eventuellt ett fragment av koden som orsakar problemet. Om du behöver bifoga flera filer, zippa dem till en. Det är säkert att bifoga dina dokument i Aspose.Forums eftersom endast du och Aspose utvecklare kommer att ha tillgång till de bifogade filerna.
 • Försök att rapportera ett problem per tråd. Om du har ett annat problem, rapportera det i en separat tråd.