Anläggning

Denna artikel förklarar hur man installerar Aspose.3D for.NET - C# 3D Filformat Mani Tillverkning och konvertering API med hjälp av NuGet och Package Manager Console.

Installation Aspose.3D for .NET till NuGet

NuGet är en fri, öppen källkodsutvecklare-fokuserat pakethanteringssystem för plattformen .NET som syftar till att förenkla processen att införliva tredjepartsbibliotek. till en .NET ansökan under utveckling. Det är en Visual Studio förlängning som gör det enkelt att lägga till, ta bort, och uppdatera bibliotek och verktyg i Visual Studio projekt som använder ramverket .NET. Ett bibliotek eller verktyg kan lätt delas med andra utvecklare genom att skapa ett paket NuGet och lagra det inuti . NuGet. När du installerar paketet, kopierar NuGet filer till din lösning och gör automatiskt nödvändiga ändringar, till exempel att lägga till referenser och ändra din app. Config eller webb. Config filer. Om du bestämmer dig för att ta bort biblioteket, NuGet tar bort filer och ändrar de ändringar det gjort i ditt projekt så att inget röra kvar.

Referens Aspose.3D for .NET

Att dra nytta av denna underbara funktion, vi har bunddaAspose.3D for .NETBibliotek till ett paket NuGet och laddade upp det till ett NuGet arkiv. Med detta alternativ drar du fördel av att använda Aspose.3D for .NET utan att installera denna komponent på ditt system. NuGet körs i Visual Studio 2010 och högre versioner, Visuell webbutvecklare 2010, och Windows Telefon Utvecklarverktyg 7.1. I våra tester har vi testat det med Visual Studio 2015 Ultimate.

För att komma igång:

 1. Öppna din lösning eller projekt i Visual Studio.
 2. Lägg till NuGet Pakethanterare som en förlängning Visual Studio:
 3. VäljVerktygMenyn följt avUtökningshantering.
 4. VäljOnlinegallerietFör att få en komplett lista över paket tillgängliga online.
 5. VäljNuGet Pakethanterare.
 6. KlickaLadda ner.
 7. När pakethanteraren är installerad, starta om Visual Studio för att få ändringarna i kraft. När NuGet Package Manager är installerad kan du hitta, installera, ta bort och uppdatera paket från denHantera NuGet PaketFönster, eller genom att använda kommandoraden PowerShell iKonsol för pakethanterareDedikerat Visual Studio fönster. Du kan hitta båda alternativen om du väljer enVerktygFöljt av:Biblioteketshanterare.

Installera paket med pakethanterare

För att referera komponenten med pakethanterarens konsol:

 1. Öppna din .NET ansökan i Visual Studio.
 2. På denVerktygMenyn, väljBiblioteketshanterareOch sedanKonsol för pakethanterare.
 3. Skriv in kommandot “Install-Package Aspose.3D” för att installera den senaste fullständiga utgåvan, eller skriv in kommandot “Install-Package Aspose.3D -prerelease” för att installera den senaste utgåvan inklusive hot-fixes.
 4. Tryck.Ange.

Uppdatera paket med Package Manager Console

Om du redan har refererat komponenten till NuGet, följ dessa steg för att uppdatera hänvisningen till den senaste versionen:

 1. Öppna din .NET ansökan i Visual Studio.
 2. FrånVerktygMenyn, väljBiblioteketshanterare, Följt avKonsol för pakethanterareFör att öppna pakethanterarens konsol.
 3. Skriv in kommandot ”Update-Package Aspose.3D” för att referera den senaste fullständiga utgåvan, eller skriv kommandot ”Update-Package Aspose.3D -prerelease” för att installera den senaste utgåvan inklusive hot-fix ..
 4. Tryck.Ange.

Installera paket med pakethanteraren

Följ dessa steg för att referera komponenten med pakethanteraren GUI:

 1. Öppna din .NET ansökan i Visual Studio.
 2. FrånVerktygMenyn, väljBiblioteketshanterareOch ochHantera NuGet PaketFrån denLösningAlternativ. Du kan också få ett liknande alternativ från Lösningen Explorer:
 3. Högerklicka på projektnamnet.
 4. VäljHantera NuGet Paket.
 5. VäljOnlineFrån vänster menyn.
 6. TypeAspose.3DI sökrutan för att hitta Aspose.3D for .NET.
 7. KlickaInstallera/UppdateraBredvid den senaste versionen av Aspose.3D for .NET.