ناوبری با مکان نما

هنگام کار با یک سند، حتی اگر کوتاه یا طولانی باشد، باید در سند خود پیمایش کنید. ناوبری با مکان نما مجازی نشان دهنده توانایی پیمایش بین گره های مختلف در یک سند است.

در یک سند کوتاه، حرکت در یک سند ساده است زیرا می‌توانید نقطه درج را حتی با استفاده از کلیدهای جهت‌نمای صفحه‌کلید یا با کلیک کردن روی ماوس برای قرار دادن نقطه درج در هر کجا که می‌خواهید، جابه‌جا کنید. اما هنگامی که یک سند بزرگ دارید که صفحات زیادی دارد، این تکنیک های اساسی ناکافی خواهند بود.

این مقاله نحوه حرکت در یک سند و حرکت با مکان نما مجازی به قسمت های مختلف آن را توضیح می دهد.

تشخیص موقعیت مکان نما فعلی

قبل از شروع فرآیند پیمایش در سند خود، باید گره ای را که در حال حاضر انتخاب شده است دریافت کنید. با استفاده از ویژگی current_node می توانید موقعیت دقیق مکان نما را در یک گره انتخاب شده بدست آورید. علاوه بر این، به جای دریافت گره فعلی، می توانید پاراگراف انتخاب شده فعلی یا بخش انتخاب شده فعلی را با استفاده از ویژگی های current_paragraph و current_section دریافت کنید.

هر عملیات درج که با استفاده از DocumentBuilder انجام می دهید قبل از current_node درج می شود. وقتی پاراگراف فعلی خالی است یا مکان نما درست قبل از پایان پاراگراف قرار می گیرد، current_node None را برمی گرداند.

روش‌های پیمایش در یک سند

هنگامی که متن را ویرایش می کنید، مهم است که بدانید چگونه سند خود را پیمایش کنید و دقیقاً کجا در آن حرکت کنید. Aspose.Words به شما امکان می‌دهد در یک سند حرکت کنید و به بخش‌ها و بخش‌های مختلف آن پیمایش کنید - این شبیه به عملکرد صفحه ناوبری در Microsoft Word برای رفتن به یک صفحه یا عنوان در یک سند Word بدون پیمایش است.

روش اصلی این است که بتوانید موقعیت مکان نما را به یک گره خاص در سند خود منتقل کنید، می توانید با استفاده از روش move_to به این هدف برسید.

مثال کد زیر نحوه انتقال DocumentBuilder را به گره های مختلف در یک سند نشان می دهد:

اما در کنار روش اصلی move_to، روش های خاص تری نیز وجود دارد.

به ابتدا یا انتهای یک سند بروید

می توانید با استفاده از روش های move_to_document_start و move_to_document_end به ابتدا یا انتهای سند خود بروید.

مثال کد زیر نحوه انتقال مکان نما به ابتدا یا انتهای یک سند را نشان می دهد:

با نشانک‌ها پیمایش کنید

می‌توانید مکانی را که می‌خواهید پیدا کنید علامت‌گذاری کنید و دوباره به آن جا بروید. می‌توانید هر تعداد نشانک را که می‌خواهید در سند خود وارد کنید، و سپس با شناسایی نشانک‌هایی با نام‌های منحصربه‌فرد، در میان آنها پیمایش کنید. با استفاده از روش move_to_bookmark می توانید به نشانک منتقل شوید.

نمونه کد زیر نحوه انتقال مکان نما به نشانک را نشان می دهد:

به سلول های جدول بروید

با استفاده از روش move_to_cell می توانید به سلول جدول بروید. این روش به شما امکان می دهد مکان نما خود را به هر سلولی در یک جدول خاص هدایت کنید. علاوه بر این، می توانید یک شاخص برای حرکت مکان نما به هر موقعیت یا کاراکتر مشخص شده در یک سلول در روش move_to_cell تعیین کنید.

مثال کد زیر نحوه انتقال مکان نما به سلول جدول مشخص را نشان می دهد:

به یک فیلد بروید

با استفاده از روش move_to_field می توانید به یک فیلد خاص در سند خود بروید. علاوه بر این، می توانید با استفاده از روش move_to_merge_field به یک فیلد ادغام خاص بروید.

مثال کد زیر نحوه انتقال مکان‌نمای سازنده سند را به یک فیلد خاص نشان می‌دهد:

به سربرگ یا پاورقی بروید

با استفاده از روش move_to_header_footer می توانید به ابتدای سرصفحه یا پاورقی بروید

مثال کد زیر نحوه انتقال مکان‌نمای سازنده سند به سرصفحه یا پاورقی سند را نشان می‌دهد:

به بخش یا پاراگراف بروید

با استفاده از روش‌های move_to_paragraph یا move_to_section می‌توانید به بخش یا پاراگراف خاصی بروید. علاوه بر این، می توانید یک شاخص برای حرکت مکان نما به هر موقعیت یا یک کاراکتر مشخص در یک پاراگراف در روش move_to_paragraph تعیین کنید.

مثال کد زیر نحوه انتقال به یک بخش خاص و یک پاراگراف خاص در یک سند را نشان می دهد: